The Weird is full of Wonders

What the heck! Een duikboot? In space? Een tikje Weird… maar wel opvallend! Dat is precies wat we zijn en waar we voor gaan.

Wij zijn Commpanion, powerhouse in communicatie, reclame en strategische adviezen. Pleased to meet you. Aan boord: bezeten reclamemakers, bedreven communiceerders, begenadigde creatieven, bekwame loods en vluchtleiding. Ervaren professionals in het reclamevak. Hecht.

Wat onze creative minds kunnen? Alles wat nodig is om uw doelen te bereiken. De tools en skills om actief samen met u mogelijkheden te bedenken voor elke strategie zijn aan boord. U krijgt een dedicated team dat samen met u het hele pad bewandeld. Persoonlijk contact, korte lijntjes. Waar willen we heen, wat is er al, hoe kan dat beter, wat moet worden gebouwd, wat heeft niet gewerkt en wat zijn de doelen? Met onze can-do mentaliteit gaan we héél ver. Wij zijn erop gebrand u verder te helpen, dat is onze trigger.

Kortom: re-branding, nieuwe website, strategie, conceptmatige campagne, een animatie, huisstijlbewaking, whatever it takes, inclusief de socials als compleet pakket of delen daarvan. Need we say more. Onze denkwereld is de ruimte. Daag ons uit. Daar ligt onze kracht, onze signatuur. Al bijna 25 jaar lang.