Wij zijn Commpanion, een full-service communicatie adviesbureau voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches en gevestigd in Tilburg. Commpanion heeft een eigen signatuur en wij gaan heel ver om de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. Onze opdrachtenmap blijft groeien en daarom hebben we een warme werkplek ingeruimd voor een;

Design Kanon m/v

Jouw functie

Zorg jij voor het verrassende ontwerp én het foutloos opgemaakte bestand voor die ene brochure? Zoek je een plek waar je ook jouw online skills kunt laten shinen? Dit alles al dan niet samen met jouw 2 andere creatieve commpanen? En hou je van een biertje? Lees dan vooral verder…

Jouw profiel

Een rockstar in grafische vormgeving. Illustrator, InDesign, Photoshop, After Effects, dat is jóuw terrein; als jij deze pakketten op het scherm van je Mac hebt staan, dan voel je je happy. Trends en vernieuwingen volg je op de voet. ‘Perfect’ is your middle name, want Commpanion heeft een naam hoog te houden. Je wilt een plek waarin je kunt laten zien wat jij op creatief vlak in huis hebt, mét de mogelijkheid je te specialiseren als blijkt dat jouw talenten onze opdrachtgevers en dus jouw commpanen verder kunnen helpen. Je vindt het juist fijn om te switchen van klant naar klant, en het maakt je niets uit om soms alleen te werken en soms met al je collega’s tegelijk. Wat je zoekt is vrijheid om je te ontplooien en afwisseling. Elke dag is anders. Soms werk je op basis van een bestaande huisstijl, soms wordt je creativiteit op de proef gesteld omdat er ‘nog niets’ ligt. Geen probleem voor jou! Van deadlines word je niet zenuwachtig. En je hebt vast nog andere talenten waarmee je onze skillset kunt uitbreiden.  Je hebt een passende vooropleiding, met minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. En… met jouw portfolio maak je ons wild enthousiast.

Jouw team

‘Platte’ organisatie met een club specialisten en generalisten plus één creatieve strateeg daarboven. Fijne werksfeer. Open, transparant, ruimte voor ontplooiing. Eén gezamenlijk doel; een blije klant.

Jouw mogelijkheden

In deze functie krijg je alle gelegenheid te laten zien wat je creatief in huis hebt. Minimaal 32 uur per week. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, arbeidscontract voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. En in de winter de behaaglijkheid van een houtkachel. Kortom, een warme werkplek.

Reageer

Kun jij ons overtuigen van jouw kennis & kunde met een knallend portfolio, … stuur dan je motivatie met CV en foto zo snel mogelijk naar Commpanion t.a.v. Joris den Exter, joris@commpanion.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.