Wij zijn Commpanion, een full-service communicatie adviesbureau voor opdrachtgevers uit uiteenlopende branches en gevestigd in Tilburg. Commpanion heeft een eigen signatuur en wij gaan heel ver om de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. Onze opdrachtenmap blijft groeien en daarom hebben we een warme werkplek ingeruimd voor een;

Creatief Dtp-er (junior) m/v

Jouw functie

Samen met 6 collega’s, waarvan nog 2 andere creatief uitvoerenden, zorg jij voor de opmaak en aanlevering van uiteenlopende opdrachten van onze klanten. Offline en online! Is het dtp’en van brochures, nieuwsbrieven, posters, buitenreclame bij jou in goede handen? Zoek je een plek waar je ook jouw online skills kunt laten shinen? En schuif je dus net zo makkelijk aan als er online producten als banners, graphics en social ads gemaakt moeten worden? Dan moet je even komen praten.

Jouw profiel

Een rockstar in grafische vormgeving. Illustrator, InDesign, Photoshop, dat is jóuw terrein; als jij deze pakketten op het scherm van je Mac hebt staan, dan voel je je happy. Trends en vernieuwingen volg je op de voet. ‘Perfect’ is your middle name, want Commpanion heeft een naam hoog te houden. Je wilt een plek waarin je kunt laten zien wat jij op creatief vlak in huis hebt, mét de mogelijkheid je te specialiseren als blijkt dat jouw talenten onze opdrachtgevers verder kunnen helpen. Je vindt het fijn om te switchen van klant naar klant, en het maakt je niets uit om soms alleen te werken en soms met alle collega’s tegelijk. Elke dag is anders. Soms voer je in opdracht uit, soms wordt je creativiteit op de proef gesteld omdat er ‘nog niets’ ligt. Geen probleem voor jou. Van deadlines word je niet zenuwachtig en de socials ken je als je broekzak. Je hebt mbo werk- en denkniveau en een passende vooropleiding, met het liefst al 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. En … met jouw portfolio maak je ons enthousiast.

Jouw team

‘Platte’ organisatie. Fijne werksfeer. Open, transparant, ruimte voor ontplooiing. Eén gezamenlijk doel.

Jouw mogelijkheden

In deze functie krijg je alle gelegenheid te laten zien wat je creatief in huis hebt. Minimaal 24 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, arbeidscontract voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. En in de winter de behaaglijkheid van een houtkachel. Warme werkplek, zeiden we toch?

Reageer

Stuur je motivatie met cv + pasfoto naar Commpanion t.a.v. Joris den Exter, joris@commpanion.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.